Надлацька громада
Кіровоградська область, Голованівський район

20 квітня відзначаємо Міжнародний день вдячності волонтерам

Дата: 20.04.2023 16:42
Кількість переглядів: 204

Волонтерський рух виник у Франції у 1920 році, коли молодь організувала добровільне відновлення зруйнованих під час Першої світової ферм. Волонтерством одразу зацікавились інші країни, а вже у 1990-х роках воно дійшло до України.

Волонтерський рух нині – це автономна потужна сила, що стала об’єднуючим фактором і фундаментом громадянського суспільства України у нових умовах.

Завдяки сучасним технологіям ми наживо бачимо героїзм волонтерів: під обстрілами і безупинними вибухами доставляють продукти, медикаменти, речі та товари, евакуюють цивільних, рятують тварин. А також створюють благодійні фонди та організації для допомоги важко хворим, і не лише фінансово, а й морально, адже моральна та психологічна підтримка є одним із найважливіших напрямків їх діяльності .

Шановні волонтери, ви даруєте нам віру у добро і милосердя, надихаєте нас на гідні вчинки, ви головні помічники солдата на фронті, надія матері, що чекає того солдата додому, частинка дива для дитини на свято. ДЯКУЄМО ВАМ за неоціненну роботу, за величезний внесок у боротьбі з окупантом, за всю вашу турботу, піклування про інших, за сміливість і відважність, за силу духу і незламність! І нехай і надалі ваші добрі вчинки надихають на добро інших!

З повагою, сільський голова РУСЛАН САДІКОВ.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь