Надлацька громада
Кіровоградська область, Голованівський район

Попередження про планові відключення світла у травні

Дата: 20.04.2023 13:14
Кількість переглядів: 131

Новоархангельський РЕМ ПрАТ «Кіровоградобленерго» попереджає, що в зв’язку з проведенням у травні місяці 2023 року капітального ремонту та технічного обслуговування ліній електропередач та трансформаторних підстанцій будуть проводиться планові відключення споживачів електроенергії, а саме:

Л-117 яка живить с. Кіндратівна (повністю) - 09, 15.05.2023р.;

Л-152 яка живить с. Надлак (вул. Шевченка, Весняна, Польова, пров. Шевченка, Річний), с. Іванівна (повністю) та с. Вукотичево (повністю) - 02, 04.05.2023р.;

Л-162 яка живить с. Кальниболот (Пташник, Водокачка, МТФ №4 ТОВ «Кочубій», вул. І.Франка, Лепетенка, Шевченка) - 16, 18.05.2023р.

 

Всі відключення в мережах Новоархангельсь кого РЕМ у вказані дні будуть проводитись протягом світлового дня з включенням на ніч.

Уточнені дати та час відключення додатково можна дізнатись у чергового диспетчера Новоархангельського РЕМ за телефоном 2-25-00.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь