Надлацька громада
Кіровоградська область, Голованівський район

На Кіровоградщині є робота для слюсарів з ремонту автівок

Дата: 13.04.2023 08:55
Кількість переглядів: 70

Фото без опису

На Кіровоградщині є робота для слюсарів з ремонту автівок

 

Слюсарів з ремонту колісних транспортних засобів потребують роботодавці Кіровоградщини.  Кваліфікованим працівникам готові платити до 20 тис. грн. Наразі у Кіровоградській області є 13 вакансій.

Серед основних обов’язків: ремонт легкових та вантажних автомобілів, діагностика та ремонт електрообладнання й електромеханічних систем автомобілів.

Інформацію про попит на робочу силу/вакансії
роботодавці подали до Кропивницької, Олександрійської та Новоукраїнської  філій Кіровоградського обласного центру зайнятості.

Якщо вас цікавлять інші пропозиції роботи в регіоні, а також за його межами, з ними можна ознайомитися на сайті Кіровоградського обласного центру зайнятості. Онлайн-помічник за посиланням: https://is.gd/LQ66ql.

Крім того, пропонуємо приєднатися до чат-боту державної служби зайнятості у Telegram-каналі https://t.me/DCZWorkNowBbot , де щоденно можна отримувати інформацію про актуальні вакансії.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь