A A A K K K
для людей із порушенням зору
Надлацька громада
Кіровоградська область, Голованівський район

24 лютого 2023 року відбулася чергова 27-ма сесія восьмого скликання Надлацької сільської ради, під головуванням сільського голови Садікова Руслана Юрійовича.

Дата: 27.02.2023 15:10
Кількість переглядів: 101

Засідання розпочалося із хвилини мовчання на честь вшанування полеглих у російсько-українській війні, адже саме в цей день минулого року розпочалося повномасштабне вторгнення російських військ на територію України.

На розгляд курівництву і депутатському корпусу було представлено ряд важливих питань. Першим у порядку денному було питання «Про затвердження на посаду заступника Надлацького сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради».

На цю посаду було представлено і одноголосно обрано депутатським корпусом жителя с.Кальниболота – Васильєва Артема Вікторовича.

Тож побажаємо йому від імені усієї громади успіхів і натхнення у цій нелегкій роботі, сили та наснаги, взаєморозуміння і поваги від оточуючих!

Далі в ході сесії розглядалися наступні питання:

1. Про затвердження звіту про виконання бюджету Надлацької сільської територіальної громади за 2022 рік.

2. Про внесення змін до рішення сільської ради за №988 від 14.07. 2022 року «Про затвердження комплексної програми профілактики злочинності і правопорушень на 2022-2026»

3. Про внесення змін до рішення сільської ради за №1107 від 23.12.2022 року «Про бюджет Надлацької сільської територіальної громади на 2023 рік».

4. Про внесення змін та доповнень до рішення сільської ради за №1056 від 25.11.2022 року «Про затвердження плану діяльності Надлацької сільської ради з підготовки проектів регуляторних актів у 2023 році».

5. Про затвердження Програми підтримки підрозділів територіальної оборони та збройних сил України на 2023 рік».

6. Про внесення змін до рішення сільської ради за «1113 від 23.12.2022 року «Про затвердження програми проведення молодіжних заходів на 2023 рік».

7. Про встановлення дорожніх знаків.

8. Про звернення Надлацької сільської ради до дипломатичних місій, представництв міжнародних організацій щодо недопущення участі російських та білоруських спортсменів у Олімпійських іграх та Азійських іграх.

Крім цього було представлено ще ряд «земельних» питань. Щодо кожного розглянутого питання було прийнято відповідні рішення.

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь