Надлацька громада
Кіровоградська область, Голованівський район

Плюс ще одна добра справа в скарбничку нашої громади

Дата: 20.02.2023 08:28
Кількість переглядів: 178

 

За ініціативи та сприяння сільського голови Надлацької сільської ради Садікова Руслана Юрійовича та аграраїв громади Притуляка Ігоря Васильовича і Нечитайленка Івана Івановича було придбано авто для потреб ЗСУ. Сьогодні його передали хлопцям із розвідки.

Позашляховик KIA SORENTO був доукомплектований найнеобхіднішими речами - домкратом, компресором для підкачування колес і буксирним тросом.

Звичайно ж, ми не могли відпустити наших захисників з "порожнім багажником". Жителі Вільшанського старостинського округу, на чолі зі старостою Гулою Оленою Юріївною, подбали про їхній обігрів і передали хлопцям окопні свічки, розпалювачі, маскувальну сітку та теплі шкарпетки, які щодня плетуть дівчата з Вільшанки. В Надлаку їм довантажили м'ясну тушкованку, кровоспинні турнікети, знеболюючі засоби та інші медичні препарати.

Підтримували, підтримуємо і будемо підтримувати надалі наших захисників!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь