A A A K K K
для людей із порушенням зору
Надлацька громада
Кіровоградська область, Голованівський район

БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД ВОСТОК – СОС.

Дата: 15.11.2022 13:21
Кількість переглядів: 200

В наш складний воєнний час, коли мешканці тимчасово окупованих територій потребують допомоги та підтримки, люди з інвалідністю цього чекають ще з більшою надією та терпінням.

Центр надання соціальних послуг Надлацької сільської ради у липні місяці цього року прийняв 12 людей-інвалідів з числа ВПО. В центрі надані всі умови для проживання та матеріальне забезпечення стало ще кращим завдяки небайдужим людям, які здатні сприймати чужі проблеми, як свої. Це Благодійна організація «БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД «ВОСТОК – СОС».

Саме ця організація нещодавно доставила в наш Центр надання соціальних послуг комфортабельні ліжка, теплі ковдри та матраци, зручні крісла-коляски, тростинки та ходунці для осіб з інвалідністю. А також забезпечили памперсами, подушками, постільною білизною, рушниками. У достатній кількості надано прального порошку та миючих засобів.

Сільський голова Садіков Руслан Юрійович та директор Центру Тертична Любов Василівна висловлюють найщирішу вдячність Благодійній організації «БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД «ВОСТОК – СОС» за розуміння і матеріальну підтримку. Надаючи допомогу, ви надаєте не просто матеріальні блага, а й даруєте радість та надію на краще життя людям з обмеженими можливостями, яким ще й довелося змінювати своє місце перебування. Дякуємо вам за щирі та чуйні серця, що не стоїте осторонь проблем хворих людей.

Поки такі люди живуть і працюють – буде жити і наша українська нація!

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису 

Фото без опису

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь