Надлацька громада
Кіровоградська область, Голованівський район

EU4Skills Пекарка  у столичній кав’ярні: змінюємо уявлення про професію

Дата: 07.09.2022 15:10
Кількість переглядів: 157

Фото без опису

EU4Skills

Пекарка  у столичній кав’ярні: змінюємо уявлення про професію

 

«Як я стала пекаркою? Я просто фанатка круасанів!», - одна з восьми історій молодих випускників профтехів, які розповідають про свій шлях до професії, її цінність та значення.

Ці ролики є складовою іміджевої комунікаційної кампанії «Все працює завдяки нам»,  що наразі проводить Міністерство освіти і науки України. Мета промокампанії – зміна ставлення підлітків та дорослих до професійної освіти.

Як героїня ролику, Даша – пекарка у столичній кав’ярні, здобула професію і як почуває себе зараз? Відповідь у відео! https://cutt.ly/qCuDixG.

Нагадаємо, що торік у рамках реалізації пілотного проєкту «EU4Skills: кращі навички для сучасної України» у нашій області було проведено обстеження регіонального ринку праці, його професійної структури, поточної та перспективної потреби області в працівниках у професійному/кваліфікаційному розрізі.

За результатами вивчення регіонального ринку праці торік (у рамках проєкту EU4Skills) встановлено, що у сфері приготування страв та напоїв за освітою працюють 82% випускників. Набуті під час навчання компетенції використовують у роботі 87% кухарів. На запитання в анкеті, чи обрали б випускники ті самі професії, якби їм довелось наново визначитись з вибором професії, надали позитивну відповідь 87% випускників. Більш детально з результатами обстеження можна ознайомитися за посиланням https://cutt.ly/kCwBL29.

Є питання сфери зайнятості? Зверніться до найближчого центру зайнятості чи філії за місцем вашого перебування або за телефонами, розміщеними тут: https://cutt.ly/oJ8G2q9

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь