A A A K K K
для людей із порушенням зору
Надлацька громада
Кіровоградська область, Голованівський район

Разом до Перемоги: перший муніципальний транспорт в Олександрії створив 16 робочих місць

Дата: 06.07.2022 15:23
Кількість переглядів: 97

 

Разом до Перемоги: перший муніципальний транспорт в Олександрії створив 16 робочих місць

 

У місті Олександрія, що на Кіровоградщині, за сприяння міського голови Сергія Кузьменка вперше з‘явився муніципальний транспорт. Зокрема, новостворене комунальне підприємство «Олександрійський транспорт» розпочало свою діяльність. П'ять нових автобусів турецького виробництва «Гулєруж» виїхали на  міські маршрути. Це полегшило життя не лише пересічним громадянам, а й стало реальною можливістю працевлаштування безробітних громадян.

У червні місяці цього року Комунальним підприємством було створено 16 нових робочих місць, 8 з яких укомплектовано за сприяння Олександрійського міськрайонного центру зайнятості.

«З перших днів свого заснування, а це кінець минулого  року, з метою забезпечення кваліфікованими кадрами, підприємство співпрацює з центром зайнятості. У планах підприємства розширення виробництва, а отже і створення і у подальшому нових робочих місць. Нові автобуси оснащені не лише просторим салоном і зручними сидіннями, а й сучасними приладами відеонагляду, звукового сповіщення та моніторами. Тому й навчати наших працівників новим можливостям сучасних автобусів ми також плануємо за сприяння служби зайнятості», - зазначає керівник підприємства Олександр Коновалов.

Зі слів керівника, наразі на підприємстві залишається не укомплектоване нове робоче місце «Кондуктор громадського транспорту», яке також заплановано заповнити за сприяння служби зайнятості.

Варто зауважити, що вагомим стимулом для роботодавців, які створюють нові робочі місця та працевлаштовують на них безробітних за направленням служби зайнятості – виплата  компенсації фактичних витрат у розмірі єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування за працевлаштованих осіб. Тож роботодавцеві запропоновано скористатися цією державною підтримкою.

«Компенсація єдиного внеску це реальна допомога роботодавцю, а саме можливість зменшити фінансове навантаження на роботодавця зі сплати податків, а заощаджені кошти працедавці можуть спрямувати на розвиток бізнесу та збільшення заробітної плати працівникам», – зазначив керівник підприємства.

То якщо ви роботодавець, і у вас є потреба в кадрах, маєте намір оперативно укомплектувати вільні робочі місця? Подайте до державної служби зайнятості форми звітності №3-ПН, порядок її заповнення за посиланням

Нагадаємо, що з 7 липня цього року буде застосовуватися нова форма звітності.

Виникають питання у сфері зайнятості? Рекомендуємо доєднатися до нашого чат-боту у Telegram https://t.me/DCZWorkNowBbot або звернутися за телефонами, що розміщені тут.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь