Надлацька громада
Кіровоградська область, Голованівський район

Майстер на всі руки: опануй професію слюсаря з механоскладальних робіт

Дата: 30.06.2022 16:30
Кількість переглядів: 183

Фото без опису

Майстер на всі руки: опануй професію слюсаря з механоскладальних робіт

 

Слюсар – робітник, який обробляє метали ручним або механічним інструментом, а також складає, регулює, ремонтує машини та механізми. Існує більше десяти спеціалізацій цієї професії. Здобути одну з них можна за сприяння служби зайнятості.

04 липня 2022 року на базі Полтавського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості розпочнеться навчання за професією «Слюсар з механоскладальних робіт».

За 5 місяців навчання слухачі навчаться розбирати, ремон­тувати, складати і випробовувати прості вузли і механізми устаткування, агрегатів та машин; вико­нувати слюсарне оброблення деталей; виконувати роботи із застосуванням пневматичних, електричних інструментів та на свердлильних верстатах тощо.

Нагадаємо, що для безробітних громадян, зареєстрованих у службі зайнятості, професійне навчання проводиться безкоштовно, за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

Зацікавила інформація? Деталі дізнавайтеся у відділі організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості за                                      тел. (0522) 32-13-28 або зверніться до найближчого центру зайнятості за місцем вашого перебування.

З орієнтовним графіком навчання за іншими професіями, за якими передбачається організація професійного навчання безробітних громадян у центрах професійно-технічної освіти державної служби зайнятості у липні 2022 року, можна ознайомитися тут: https://cutt.ly/3JpR7S1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь