Надлацька громада
Кіровоградська область, Голованівський район

Ви водій? Для вас є робота!

Дата: 15.06.2022 08:59
Кількість переглядів: 125

Фото без опису

Ви водій? Для вас є робота!

На Кіровоградщині є потреба у водіях автотранспортних засобів. Ці фахівці затребувані у переважній більшості у галузі сільського господарства.

Працювати на вантажних автомобілях марок КамАЗ, РЕНО, МАН та ЗІЛ. Є й вакансії для роботи на автобусах ПАЗ, Богдан та ін.

Заробітна плата – від 6 550 до 15 000 гривень. Різниця в зарплатні залежить від кваліфікаційного рівня, категорії працівника та досвіду роботи тощо.

Такі вакансії зареєстровані у Кіровоградському та Олександрійському міськрайонних центрах зайнятості, Знам’янській та Світловодській міськрайонних, Голованівській, Новоукраїнській, Олександрівській, Онуфріївській, Петрівській районних філіях Кіровоградського обласного центру зайнятості.

З іншими наявними не тільки в регіоні вакансіями, а й за його межами можна ознайомитися на сайті Кіровоградського обласного центру зайнятості. Онлайн-помічник за посиланням: https://is.gd/LQ66ql.

Або приєднуйтеся до віртуального помічника державної служби зайнятості – чат-боту у Telegram-каналі @DCZWorkNowBbot

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь