A A A K K K
для людей із порушенням зору
Надлацька громада
Кіровоградська область, Голованівський район

Кухар судновий: професія для тих, хто любить готувати і море

Дата: 10.06.2022 09:02
Кількість переглядів: 143

Кухар судновий: професія для тих, хто любить готувати і море

 

Якщо ви за освітою кухар третього розряду і у вас є бажання внести зміни у своє професійне життя – станьте судновим кухарем. Служба зайнятості готова у цьому вам допомогти. 

Тож 15 червня 2022 року на базі Одеського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості стартує навчання за професією «Кухар судновий». Термін навчання – 5 місяців.

Слухачів навчать тонкощам роботи на суднах: особливостям та організації харчування моряків в умовах плавання, особливостям влаштування, обладнання та оснащення камбуза й камбузних підсобних приміщень, будові й правилам експлуатації камбузного обладнання та виробничого інвентарю, замовлень на продукти, веденню обліку й складання товарних звітів, а також приготуванню та роздачі їжу членам екіпажу судна, і, звісно, англійській мові в межах професійної компетенції.

Зацікавились цією професією? Звертайтесь до фахівців служби зайнятості та втілюйте свої мрії в життя!

Для безробітних громадян, зареєстрованих у службі зайнятості, професійне навчання здійснюється безкоштовно, за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

Якщо вас зацікавила ця інформація, зверніться до найближчого центру зайнятості за місцем вашого перебування або до відділу організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості за телефоном (0522) 32-13-28.

З орієнтовним графіком навчання за іншими професіями, за якими передбачається організація професійного навчання безробітних громадян у центрах професійно-технічної освіти державної служби зайнятості у червні 2022 року, можна ознайомитися тут: https://cutt.ly/3Jdtth5.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь