A A A K K K
для людей із порушенням зору
Надлацька громада
Кіровоградська область, Голованівський район

Які строки встановлені для подання приватними агентствами зайнятості звітності?

Дата: 06.04.2022 10:51
Кількість переглядів: 120

Які строки встановлені для подання приватними агентствами зайнятості звітності?

 

Відповідно до вимог Закону України “Про зайнятість населення”, суб’єкти господарювання, які  надають послуги з посередництва у працевлаштуванні (суб’єкти трьох видів діяльності – ліцензовані агентства, які надають послуги з посередництва у працевлаштуванні за кордоном; приватні агентства зайнятості, які надають послуги з посередництва у працевлаштуванні в Україні; агентства трудового лізингу, які наймають працівників для подальшого виконання ними роботи в Україні в інших роботодавців), зобов’язані подавати до центрів зайнятості відомості про чисельність працевлаштованих ними осіб.

Форма звітності № 1-ПА (квартальна) “Інформація про кількість працевлаштованих громадян суб’єктами господарювання, які  надають послуги з посередництва у працевлаштуванні” та порядок її подання затверджені наказом Міністерства соціальної політики України від 03.06.2019 № 851, зареєстрованим у Міністерстві юстиції України 02.07.2019 за № 717/33688 (з текстом наказу можливо ознайомитись на Інтернет-сторінці Державної служби зайнятості (адреса www.dcz.gov.ua) у розділі “Роботодавцям” – “Посередництво у працевлаштуванні” – “Нормативна база”).

Форма № 1-ПА є щоквартальною і має подаватись не пізніше 15 числа місяця після звітного періоду.

За звичних умов звіт за I квартал 2022 року мав би бути поданий не пізніше 15 квітня 2022 року. Враховуючи оголошення воєнного стану, норми Закону України “Про захист інтересів суб’єктів подання звітності та інших документів у період дії воєнного стану або стану війни”, приватні агентства зайнятості мають можливість подати звітність протягом 3-х місяців після припинення чи скасування воєнного стану за весь період неподання звітності.

Примітка. Звертаємо увагу, що наразі базові центри зайнятості та філії обласного центру зайнятості працюють у штатному режимі і мають можливість прийняти вказану форму звітності своєчасно.

Більш детально за посиланням: https://www.dcz.gov.ua/storinka/normatyvna-baza

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь