A A A K K K
для людей із порушенням зору
Надлацька громада
Кіровоградська область, Голованівський район

Потрібне обстеження? Звертайтеся у місто Гайворон - там працює томограф.

Дата: 23.02.2022 09:17
Кількість переглядів: 195

У Центральній міській лікарні Гайворонської міської ради працюють кабінети комп’ютерної томографії (КТ) та цифрової рентгенографії (РГ) відділення екстреної медичної допомоги з центром діагностики (центральний корпус Лікарні).

Маршрут пацієнтів на зазначені дослідження у випадках наявності відповідних показів (екстрені та невідкладні стани) базується на:
- направленні сімейного лікаря або лікаря-спеціаліста поліклініки;
- призначенні лікуючого лікаря стаціонару;
- висновку і лікаря (чергового лікаря) відділення екстреної медичної ' допомоги з центром діагностики Лікарні при екстрених і невідкладних станах;
- бажанні: пацієнта (завжди на основі оплати діагностичної послуги через термінал відповідно до затвердженого Прейскуранту платних послуг).

Проведення відповідних діагностичних процедур безкоштовно гарантовано пільговим категоріям населення: діти до 18 років, учасники бойових дій, інваліди дитинства, інваліди І-ІІ групи; особи, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи (інваліди І-ІІ групи).

Графік роботи: 8.00 - 14.00, окрім суботи, неділі та святкових днів.

Запис на дослідження проводиться після спілкування з рентгенлаборантом кабінетів КТ і РГ відділення екстренної медичної допомоги ( Саркісов Артем) , який визначає дату та час дослідження.

Телефон для попереднього дослідження : +380963290014

Описи знімків проводить досвідчений рентгенолог Сіренко Анатолій Іванович, який пройшов відповідну підготовку щодо інтерпретації КТ - досліджень (теоретична курсова програма, практична підготовка на робочому місці під керівництвом обласного рентгенолога В.Горенка). Результати досліджень можна записати на різноманітні магнітні накопичувані, які будуть в наявності у пацієнтів.
Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь