Надлацька громада
Кіровоградська область, Голованівський район

22 січня відбулися заходи до Дня Соборності України

Дата: 23.01.2022 09:03
Кількість переглядів: 660

       22 січня ввійшло до національного календаря, к велике державне свято - День Соборності України. Знагоди цієї важливої історичної дати у бібліотеках Надлацької сільсьої ради проходили пізнавальні заходи з метою відродження духовності, поглибленого вивчення історії та культури надбань українського народу, виховання, поваги та любові до рідного краю, його історичного минулого і сучасності.

Фото без опису

           У Надлацькій сільській бібліотеці бібліотекар Крецул Валентин Володимирович провів урик - державності. "В Єднанні сила і міць держави." Розповів про історію цього свята. Присутні оглянули книжкову виставку "Хая святиться ім'я твоє, Україно" , яка присвячена пам'ятним подіям нашої держави.

Фото без опису

         Бібліотекар розповів про історію виникнення свята Соборності України, щоздійснилася мрія, яку віками втілювали наші пращури - об'єдналися Київ і Львів, Схід і Захід України. На прикінці заходу бібліотекар побажав присутнім єдності, любові одне до одного, присутні взялися за руки, що символізує ланцюг єдності - бо в єдності наша сила і наше майбутнє

Фото без опису        Фото без опису

У селі Кальниболота в переддень цього свята було проведено кілька заходів з учнями 10-11 та 2 класів працівниками бібліотеки та класними керівниками цих учнів. В ході цих заходів діти змогли перевірити та поглибити свої знання з історії України, її розвитку за допомогою вікторин, кросвордів; створили ланцюг єдності. Учні змогли проявити свої таланти оформлюючи тематичну стінгазету та доповнюючи рядки віршів, позмагатися у швидкості складання тематичних пазлів, самостійно створити віночок неньки-України. По закінченні годинки-цікавинки учні 2 класу отримали буклети з цікавими фактами та елементами розмальовки, за допомогою яких діти зробили ці буклети ще кращими і цікавішими.

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису

Тож ми надсилаємо свої привітання усім жителям України та бажаємо зберігати силу духу, бадьорість та оптимізм. Нехай у кожній сім'ї панує мир і спокій, любов та порозуміння. Нехай життя у нашій чудовій країні буде для кожного в достатку, радості, спокої. Нехай завжди над нашими землями світить сонце, і всім нам тут буде світло, тепло та затишно!

Фото без опису

Вірте в наше світле майбутнє і сприяйте розвитку та процвітанню улюбленої країни!????????

      Долучилися до проведення святао до дня Соборності України Вільшанська сільська бібліотека разом із учнями 7 класу та вчителем Вільшанської ЗЗСО.

Фото без опису     Фото без опису

Фото без опису   Фото без опису

     Також долучилися до проведення святао до дня Соборності України Іванівська сільська бібліотека.

Фото без опису   Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь