A A A K K K
для людей із порушенням зору
Надлацька громада
Кіровоградська область, Голованівський район

22 січня відбулися заходи до Дня Соборності України

Дата: 23.01.2022 09:03
Кількість переглядів: 625

       22 січня ввійшло до національного календаря, к велике державне свято - День Соборності України. Знагоди цієї важливої історичної дати у бібліотеках Надлацької сільсьої ради проходили пізнавальні заходи з метою відродження духовності, поглибленого вивчення історії та культури надбань українського народу, виховання, поваги та любові до рідного краю, його історичного минулого і сучасності.

           У Надлацькій сільській бібліотеці бібліотекар Крецул Валентин Володимирович провів урик - державності. "В Єднанні сила і міць держави." Розповів про історію цього свята. Присутні оглянули книжкову виставку "Хая святиться ім'я твоє, Україно" , яка присвячена пам'ятним подіям нашої держави.

         Бібліотекар розповів про історію виникнення свята Соборності України, щоздійснилася мрія, яку віками втілювали наші пращури - об'єдналися Київ і Львів, Схід і Захід України. На прикінці заходу бібліотекар побажав присутнім єдності, любові одне до одного, присутні взялися за руки, що символізує ланцюг єдності - бо в єдності наша сила і наше майбутнє

        

У селі Кальниболота в переддень цього свята було проведено кілька заходів з учнями 10-11 та 2 класів працівниками бібліотеки та класними керівниками цих учнів. В ході цих заходів діти змогли перевірити та поглибити свої знання з історії України, її розвитку за допомогою вікторин, кросвордів; створили ланцюг єдності. Учні змогли проявити свої таланти оформлюючи тематичну стінгазету та доповнюючи рядки віршів, позмагатися у швидкості складання тематичних пазлів, самостійно створити віночок неньки-України. По закінченні годинки-цікавинки учні 2 класу отримали буклети з цікавими фактами та елементами розмальовки, за допомогою яких діти зробили ці буклети ще кращими і цікавішими.

Тож ми надсилаємо свої привітання усім жителям України та бажаємо зберігати силу духу, бадьорість та оптимізм. Нехай у кожній сім'ї панує мир і спокій, любов та порозуміння. Нехай життя у нашій чудовій країні буде для кожного в достатку, радості, спокої. Нехай завжди над нашими землями світить сонце, і всім нам тут буде світло, тепло та затишно!

Вірте в наше світле майбутнє і сприяйте розвитку та процвітанню улюбленої країни!????????

      Долучилися до проведення святао до дня Соборності України Вільшанська сільська бібліотека разом із учнями 7 класу та вчителем Вільшанської ЗЗСО.

     

   

     Також долучилися до проведення святао до дня Соборності України Іванівська сільська бібліотека.

   


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь