A A A K K K
для людей із порушенням зору
Надлацька громада
Кіровоградська область, Голованівський район

Надлацька територіальна громада розпочала розробку стратегії свого розвитку

Дата: 05.03.2021 16:54
Кількість переглядів: 6648

Фото без описуНадлацька територіальна громада розпочала розробку стратегії свого розвитку – 4 березня вперше зібралась робоча група, створена для цього рішенням сільської ради. До речі, ми перша громада бувшого Новоархангельського району, яка розпочала розробку стратегії розвитку.

Стратегічне планування розвитку вже тривалий час застосовується в Україні, але досі воно застосовувалося переважно на загальнодержавному та регіональному рівнях, а також у великих за розмірами громадах. Але кожна громада, як і кожна родина, планує своє майбутнє.

Стратегія розвитку громади є саме тим документом, на основі якого буде здійснюватися подальше планування розвитку громади та дозволить скоординувати зусилля всіх зацікавлених сторін для отримання системних змін у всіх сферах суспільного життя. Тобто спільними зусиллями визначити, а потім – реалізувати бачення Надлацької територіальної громади на сім років. На першому засіданні робочої групи з розробки стратегії розвитку громади ознайомили присутніх з основними етапами розробки стратегії розвитку Надлацької територіальної громади, представили форми анкет для опитування мешканців громади. Крім того, учасники зібрання затвердили план діяльності робочої групи на найближчі місяці, розподілили завдання між фахівцями, які відповідатимуть за збір даних для соціально економічного аналізу та проведення анкетування.

У засіданні взяли участь фахівці відділів сільської ради, старости сіл, що входять до складу громади, депутати, приватні підприємці, представники закладів охорони здоров’я, керівники закладів освіти, представники громадськості.

Водночас кожен мешканець громади може долучитися до розробки стратегії розвитку: потрібні цікаві, але реальні ідеї для втілення, і це повинні бути пропозиції від мешканців нашої громади. З метою залучення громадськості до процесу написання Стратегії розвитку просимо надсилати свої ідеї чи побажання на електронну пошту Allarada2017@ukr.net або приносити у письмову варіанті в сільську раду (приймальня сільського голови).



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь